Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de almejas frescas
- 70 g de pimiento verde en trozos
- 10 g de dientes de ajo
- 5 g de jengibre fresco en trozos
- 1 - 2 chiles verdes frescos (sin pedúnculo ni semillas)
- 5 g de lemon grass fresco en trozos pequeños
- 5 g de cilantro fresco (hojas y parte del tallo)
- 1 cucharadita de semillas de cilantro molidas
- 3 pellizcos de sal
- ¼ de cucharadita de pimienta negra molida
- 2 pellizcos de cúrcuma molida
- 500 g de lomo de rape (sin piel ni hueso) en medallones de 2-3 cm
- 1 cucharada de aceite de oliva
- 80 g de caldo de pescado
- 250 g de leche de coco
- 20 g de zumo de lima
- 1 cucharada de azúcar moreno
- 1 cucharadita de salsa de pescado (optioneel)
- 5 g algas wakame deshidratadas
- cilantro fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 724 kJ / 173 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 5.5 g
- Vetten
- 5.2 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 369.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tayín de bacalao (Marruecos)
30 min
Gambones o langostinos marinados en papillote
2h 30 min
Lubina a la cantonesa - China
25 min
Bacalao con salsa de mango
30 min
Lubina con salsa de trufa
40 min
Mejillones en curry blanco - Sri Lanka
30 min
Pato a las cinco especias con champiñones, verduras orientales y arroz
1h 5min
Tayín de dorada
1 godz.
Bacalao Club Ranero
1 godz.
Vieiras a la plancha con mermelada de chile
25 min
Lubina en salsa de salmorreta
25 min
Conejo al curry con manzana
45 min