Compatibele versies
Ventresca de bonito confitada con vinagreta de lentejas
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 chorrito de aceite de oliva virgen extra
- 900 g de ventresca de bonito cortada en 2 trozos
- ½ cucharadita de extracto de buey
- 30 g de zumo de limón
- 200 g de agua
Vinagreta de lentejas
- 1 chalota
- 65 g de zanahoria en trozos
- 30 g de apio en trozos
- 1 tomate pelado y sin pepitas
- ½ cucharadita de extracto de buey
- 20 g de vinagre de jerez
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 200 g de lentejas cocidas en conserva (lavadas y escurridas)
- 20 ramitas de cebollino fresco picado
- 1 bolsa de hojas baby de ensalada variada
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1940 kJ / 464 kcal
- Eiwitten
- 54.82 g
- Koolhydraten
- 11.79 g
- Vetten
- 21.88 g
- Vezels
- 5.49 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Marmitako
40min
Salmón marinado al jengibre con salsa de cítricos y wasabi
48h
Fish pie (Reino Unido)
1h 20min
Ventresca de bonito con salsa de soja, jengibre y ajos
1h
Rape al estilo de Lekeitio
40min
Brochetas de rape y langostinos con emulsión de escalivada. Vasitos de limón y fresas.
1h 30min
Ensalada de arroz con bacalao y vinagreta de piquillos
30min
Bonito con salsa de tomate, alcaparras y aceitunas
25 min
Bacalao al estilo de Soutelo
25 min
Bacalao con risotto de remolacha y lemon grass (Al vacío)
2h 10min
Arroz caldoso con zamburiñas
45min
Chipirones rellenos
1h 10min