Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 30 oz water
- 12 oz sweet potatoes, peeled, cubed (1 in.)
- 11 oz all-purpose flour
- 4 oz ricotta cheese
- 1 large egg
- ½ tsp salt
- ¼ tsp garlic powder
- ½ tsp ground nutmeg (optioneel)
Boiling Gnocchi
- 60 oz water
- 1 tsp salt
Pan Frying Gnocchi
- 2 oz unsalted butter, divided
- 2 oz extra virgin olive oil, to fry, divided
- 10 fresh sage leaves, divided
- Parmesan cheese, shaved, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2983 kJ / 713 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 765 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
1h 20min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1h 15min
Ravioli Stuffed with Artichokes and Pancetta
50min
Cauliflower Pockets and Red Cabbage Salad
45min
Pesto Pizza Dough
4h
Risotto with Broccolini
35min
Kids Veggie Empanadas
1h 10min
Smoky Black Bean Soup
35min
Risotto with Spinach and Peas
30 Min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30 Min
Mushroom Fettuccini
40min