Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 30 oz water
- 12 oz sweet potatoes, peeled, cubed (1 in.)
- 11 oz all-purpose flour
- 4 oz ricotta cheese
- 1 large egg
- ½ tsp salt
- ¼ tsp garlic powder
- ½ tsp ground nutmeg (optioneel)
Boiling Gnocchi
- 60 oz water
- 1 tsp salt
Pan Frying Gnocchi
- 2 oz unsalted butter, divided
- 2 oz extra virgin olive oil, to fry, divided
- 10 fresh sage leaves, divided
- Parmesan cheese, shaved, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2983 kJ / 713 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 765 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1h
Bao with Pulled Mushroom in BBQ Sauce
1h 15min
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55min
Kids Veggie Empanadas
1h 10min
Baked Mushroom Empanadas
1h 50 min
Root Vegetable Gratin
1h 25min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1h 40min
Risotto with Spinach and Peas
30min
Pumpkin Soup with Crispy Chickpeas
1h
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1h
Black Bean Walnut Patties
35 Min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45min