Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g d'eau
- 4 gros œufs extra-frais
- le jus d'un citron jaune
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe d'huile de noisette
- du sel
- du poivre moulu
- 6 endives, coupées en fines lamelles
- 100 g de mimolette extra-vieille coupée en copeaux
- 50 g de cerneaux de noix, concassées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1417 kJ / 341 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâtes au jambon et haricots verts
40 min
Salade de pomme de terre, olives, feta et herbes fraîches
1h
Œufs farcis à la berrichonne
40 min
Salade de haricots verts, foies de volaille et amandes grillées
45 min
Salade de riz, petits pois et radis
35 min
Poireaux façon salade Caesar
40 min
Haricots, pommes de terre, betterave et chèvre
50 min
Salade de pommes de terre, sauce crémeuse sésame-citron
50 min
Salade de blé, concombre, œufs durs et carottes
40 min
Salade d'endives au bleu, vinaigrette crémeuse
25 min
Œufs mimosa à la courgette
25 min
Tartines à l'avocat, œuf mollet et mozarella
20 min