Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de carottes, coupées en tronçons
- 180 g de céleri-rave, coupé en morceaux
- 60 g d'oignon, coupé en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 600 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 250 g de haricots blancs en boîte, rincés et égouttés
- 50 g de crème liquide 35% m.g., et un peu pour la finition
- 2 brins de persil frais, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 754.5 kJ / 180.8 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 14.8 g
- Vetten
- 8.8 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 526 mg
Alternatieve recepten
Soupe d'alpage
40min
Soupe de petit épeautre aux légumes et saucisse de morteau
1 Std. 50 Min
Soupe de haricots blancs, jambon et persillade
20 Min
Velouté de céleri-rave aux châtaignes, lard croustillant
40min
Potage Saint-Germain
45min
Velouté carottes, navets et chorizo
25 Min
Soupe complète aux pois chiches, poireau et chorizo
35min
Velouté de châtaignes, céleri-rave et noisettes
50min
Soupe danoise aux pois cassés
1 Std.
Velouté de petits pois, quenelle de fromage
40min
Velouté de céleri-rave et de chou-fleur
1 Std.
Velouté de châtaignes et céleri
40min