Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de carottes, coupées en tronçons
- 180 g de céleri-rave, coupé en morceaux
- 60 g d'oignon, coupé en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 600 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 250 g de haricots blancs en boîte, rincés et égouttés
- 50 g de crème liquide 35% m.g., et un peu pour la finition
- 2 brins de persil frais, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 754.5 kJ / 180.8 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 14.8 g
- Vetten
- 8.8 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 526 mg
Alternatieve recepten
Velouté de céleri-rave aux châtaignes, lard croustillant
40 Min
Velouté de fenouil à la carotte blanche
40 Min
Velouté de patate douce et de pois chiches
35 Min
Soupe de chou-fleur et pois chiches
50 Min
Velouté pomme, carotte, céleri et betterave
40 Min
Soupe de brocolis aux amandes grillées
35 Min
Velouté carottes, navets et chorizo
25min
Soupe poireaux, brie et pommes de terre
35 Min
Soupe de carottes, lentilles corail et granola salé
55 Min
Velouté de chou-fleur au curry
35 Min
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35 Min
Soupe brocoli-gorgonzola
40 Min