Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de judías rojas cocidas (en conserva) lavadas y escurridas
- 600 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 300 g de cebolla cortada en trozos
- 150 g de zanahoria cortada en trozos
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 200 g de espinacas congeladas (previamente descongeladas)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 670 kJ / 167 kcal
- Eiwitten
- 10.1 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 5.6 g
- Vezels
- 11.2 g
Alternatieve recepten
Garbanzos al estilo del Alentejo
30 Min
Sopa de garbanzos con espinacas
30 Min
Alubias con gambas
20min
Crema de batatas y garbanzos
35min
Guiso de judías pintas con arroz
40min
Guiso de garbanzos con verduras
45min
Judías blancas con espinacas al azafrán
25 Min
Porrusalda con calabaza
50min
Crema de judías blancas y verduras
30 Min
Crema bretona (de judías blancas)
30 Min
Lentejas con setas y morcilla
3h
Crema de garbanzos con puerro y setas
35min