Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 300 g Roggenmehl Type 1150
- 1 Pck. Sauerteig, flüssig (75 g), z. B. von Seitenbacher
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 3 TL Salz
- 500 g Wasser
- 15 g Apfelessig
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 567 kJ / 135 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 1.9 g
Alternatieve recepten
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1 godz. 30 min
Prötzeler Roggenbrot
1 godz. 20 min
Bauernbrot
2 godz. 20 min
Dunkles Landbrot
4h
Landbrot Backhausart
1h 40min
Einfaches Mischbrot
3h 40min
Roggenmischbrot
1h 15min
Fitnessbrot
1 godz. 45 min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1 Std. 50 Min
Dunkles Landbrot
3h
Dinkel-Roggen-Brot
1h 15min
Roggen-Malzbier-Brot
2 godz. 20 min