Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen

Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen

4.7 1.2K beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 50min
25 Scheiben

Ingrediënten

  • Öl zum Einfetten
  • Roggen
    650 g
  • Sonnenblumenkerne
    100 g
  • Sauerteig flüssig (75 g), z. B. von Seitenbacher
    1 Pck.
  • Hefe (40 g)
    1 Würfel
  • Salz
    3 TL
  • Wasser
    600 g
  • Balsamico, dunkel
    20 g
  • Zuckerrübensirup
    15 g

Voeding per 1 Scheibe

Calorieën 109 kcal / 458 kJ
Eiwitten 4 g
Vetten 3 g
Koolhydraten 18 g
Vezels 3.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...