Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Öl zum Einfetten
- 650 g Roggen
- 100 g Sonnenblumenkerne
- 1 Pck. Sauerteig, flüssig (75 g), z. B. von Seitenbacher
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 3 TL Salz
- 600 g Wasser
- 20 g Balsamico, dunkel
- 15 g Zuckerrübensirup
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 458 kJ / 109 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 3.8 g
Alternatieve recepten
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1h 30min
Schwarzbrot
3 Std.
Prötzeler Roggenbrot
1h 20min
Sesambrot
2h
Dinkel-Körner-Brot
1h 30min
Dinkel-Buchweizenschrot-Brot
1h 30min
Weizen-Dinkel-Brot
1h 30min
Körnerbrot
1 Std. 40 Min
Walnussbrot
2 Std. 40 Min
Vollwertbrot
2 Std. 20 Min
Dinkel-Roggen-Brot
1 Std. 15 Min
Dinkel-Malz-Brot
1 Std. 40 Min