Apparaten en accessoires
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 50min
25 Scheiben
Ingrediënten
-
Öl zum Einfetten
-
Roggen650 g
-
Sonnenblumenkerne100 g
-
Sauerteig flüssig (75 g), z. B. von Seitenbacher1 Pck.
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Salz3 TL
-
Wasser600 g
-
Balsamico, dunkel20 g
-
Zuckerrübensirup15 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Scheibe
Eiwitten
4 g
Calorieën
458 kJ /
109 kcal
Vetten
3 g
Vezels
3.8 g
Koolhydraten
18 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Dinkel-Körner-Brot
1u. 30min
Sesambrot
2u.
Walnussbrot
2u. 40min
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1u. 30min
Schwarzbrot
3u.
Kürbiskernbrot
3u. 30min
Prötzeler Roggenbrot
1u. 20min
Dinkel-Buchweizenschrot-Brot
1u. 30min
Dinkel-Roggen-Brot
1u. 15min
Dinkel-Malz-Brot
1u. 40min
Vollwertbrot
2u. 20min
Körnerbrot
1u. 40min