Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Butter zum Einfetten
- 180 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 350 g Dinkelkörner
- 1 Flasche Malzbier (330 g)
- 120 g Wasser
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 35 g Balsamico, dunkel
- 100 g Sonnenblumenkerne
- 50 g Leinsamen
- 30 g Sesam
- 2 TL Salz
- Voeding
- per 1 Scheiben
- Calorieën
- 535 kJ / 128 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1h 30min
Schwarzbrot
3 Std.
Sesambrot
2h
Möhren-Nuss-Brot
2h 10min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1h 50 min.
Nuss-Buttermilch-Brot
2h
Körnerbrot
1 Std. 40 Min
Dunkles Landbrot
3 Std.
Walnussbrot
2 Std. 40 Min
Vollwertbrot
2u. 20min
Vollkornklotz
3 Std. 30 Min
Roggen-Malzbier-Brot
2u. 20min