Roggen-Malzbier-Brot

Roggen-Malzbier-Brot

4.7 1.3K beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 20min
20 Scheiben

Ingrediënten

  • Roggenmehl Type 1150
    400 g
  • Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
    300 g
  • Malzbier
    330 g
  • Wasser und etwas mehr zum Bestreichen
    150 g
  • Butter weich
    30 g
  • Sauerteig (75 g), z.B. von Seitenbacher
    1 Pck.
  • Hefe (40 g)
    1 Würfel
  • Salz
    2 ½ TL

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Scheibe

Eiwitten 4 g
Calorieën 617 kJ / 172 kcal
Vetten 1 g
Vezels 2.5 g
Koolhydraten 28 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...