Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 550 g Weizenmehl Type 550
- 1 TL Salz
- 300 g Milch
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 50 g Zucker
- 100 g Mandeln, gehackt
- 100 g Rosinen
- 1 Ei, verquirlt
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 776.5 kJ / 185.5 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 26.7 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1h 30min
Rheinisches Schwarzbrot
3 Std. 15 Min
Quarkstuten
1h 30min
Schwarzbrot
3 Std.
Quarkstuten
1h 20 min
Sportler-Brot
3 godz. 50 min
Vollkornklotz
3u. 30min
Dinkel-Malz-Brot
1 Std. 40 Min
Schwarzbrot mit Sonnenblumenkernen
3 Std.
Rosinenstuten
3 Std.
Skandinavisches Roggenbrot
27h
Kürbisstuten
3u. 30min