Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Roggenkörner
- 250 g Weizenkörner
- 500 g Buttermilch
- 180 g Zuckerrübensirup (z.B. von Grafschafter)
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 250 g Weizenmehl Type 1050
- 1 EL Salz
- 2 EL Haferflocken, kernig
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 449 kJ / 107 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 3.2 g
Alternatieve recepten
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1 Std. 30 Min
Rheinisches Schwarzbrot
3h 15min
Sesambrot
2h
Dinkel-Körner-Brot
1 Std. 30 Min
Sportler-Brot
3h 50min
Möhren-Nuss-Brot
2h 10min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1 Std. 50 Min
Vollwertbrot
2 Std. 20 Min
Dinkel-Buttermilch-Brot
2 Std. 30 Min
Dinkel-Malz-Brot
1h 40min
Vollkornklotz
3 Std. 30 Min
Skandinavisches Roggenbrot
27 Std.