Apparaten en accessoires
Schwarzbrot
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u.
30 Scheiben
Ingrediënten
-
Roggenkörner250 g
-
Weizenkörner250 g
-
Buttermilch500 g
-
Zuckerrübensirup (z.B. von Grafschafter)180 g
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Weizenmehl Type 1050250 g
-
Salz1 EL
-
Haferflocken, kernig2 EL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Scheibe
Eiwitten
4 g
Calorieën
449 kJ /
107 kcal
Vetten
1 g
Vezels
3.2 g
Koolhydraten
21 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Dinkel-Körner-Brot
1u. 30min
Möhren-Nuss-Brot
2u. 10min
Walnussbrot
2u. 40min
Skandinavisches Roggenbrot
27u.
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1u. 30min
Rheinisches Schwarzbrot
3u. 15min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1u. 50min
Sportler-Brot
3u. 50min
Dinkel-Malz-Brot
1u. 40min
Vollwertbrot
2u. 20min
Körnerbrot
1u. 40min
Vollkornklotz
3u. 30min