Apparaten en accessoires
Fitnessbrot
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 45min
18 Scheiben
Ingrediënten
-
Wasser400 g
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Weizenmehl Type 405200 g
-
Roggenmehl Type 1150400 g
-
Sauerteig flüssig (à 75 g), z.B. von Seitenbacher2 Pck.
-
Salz2 ½ TL
-
Honig10 g
-
Sonnenblumenkerne35 g
-
Leinsamen35 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Scheibe
Eiwitten
5 g
Calorieën
644 kJ /
154 kcal
Vetten
2 g
Vezels
3.3 g
Koolhydraten
28 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Kürbiskernbrot
3u. 30min
Dunkles Landbrot
3u.
Dinkel-Buttermilch-Brot
2u. 30min
Roggenmischbrot
1u. 15min
Prötzeler Roggenbrot
1u. 20min
Dinkel-Roggen-Brot
1u. 15min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1u. 50min
Vollwertbrot
2u. 20min
Sesambrot
2u.
Dinkel-Sonnenblumen-Brot
1u. 10min
Körnerbrot
1u. 40min
Dinkel-Körner-Brot
1u. 30min