Apparaten en accessoires
Dunkles Landbrot
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u.
30 Scheiben
Ingrediënten
-
Buttermilch400 g
-
Roggenmehl Type 997350 g
-
Weizenmehl Type 405150 g
-
Sauerteig (z. B. von Seitenbacher)1 Pck.
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Salz2 TL
-
Brotgewürz½ TL
-
Sonnenblumenöl und etwas mehr zum Einfetten1 EL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Scheibe
Eiwitten
2 g
Calorieën
306 kJ /
73 kcal
Vetten
1 g
Koolhydraten
14 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Backt mehr Brot!
12 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Dunkles Landbrot
4 Std.
Landbrot Backhausart
1 Std. 40 Min
Sesambrot
2 Std.
Bierbrot
2 Std.
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1 Std. 30 Min
Prötzeler Roggenbrot
1 Std. 20 Min
Fitnessbrot
1 Std. 45 Min
Roggenmischbrot
1 Std. 15 Min
Nuss-Buttermilch-Brot
2 Std.
Dinkel-Buttermilch-Brot
2 Std. 30 Min
Graubrot
2 Std.
Roggen-Malzbier-Brot
2 Std. 20 Min