Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Buttermilch
- 350 g Roggenmehl Type 997
- 150 g Weizenmehl Type 405
- 1 Pck. Sauerteig (z. B. von Seitenbacher)
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 2 TL Salz
- ½ TL Brotgewürz
- 1 EL Sonnenblumenöl und etwas mehr zum Einfetten
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 306 kJ / 73 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1h 30min
Prötzeler Roggenbrot
1 godz. 20 min
Sesambrot
2 godz.
Dunkles Landbrot
4 godz.
Landbrot Backhausart
1h 40min
Bierbrot
2 godz.
Roggenmischbrot
1 godz. 15 min
Fitnessbrot
1h 45min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1h 50min
Dinkel-Malz-Brot
1h 40min
Graubrot
2 godz.
Roggen-Malzbier-Brot
2h 20min