Apparaten en accessoires
Tomatenbrot
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 35min
25 Scheiben
Ingrediënten
-
Mehl und etwas mehr zum Bemehlen770 g
-
passierte Tomaten, konserviert500 g
-
Hefe (30 g)¾ Würfel
-
Olivenöl30 g
-
Salz2 TL
-
Zucker1 TL
-
Basilikum, getrocknet¾ TL
-
Oregano, getrocknet¾ TL
-
Wasser zum Bestreichen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Scheiben
Eiwitten
4 g
Calorieën
517 kJ /
123 kcal
Vetten
2 g
Vezels
1.2 g
Koolhydraten
23 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Laugen-Zwiebel-Käse-Brötchen
1u. 40min
Scharfes Kräuterbrot
2u.
Sauerkraut-Stangenbrot
2u.
Tomaten-Basilikum-Brot oder -Brötchen
1u. 45min
Knoblauchbaguettes
2u.
Tomatenbrot
2u.
Apfel-Zwiebel-Brot
2u. 20min
Zucchini-Karotten-Brot
1u. 35min
Käse-Zwiebel-Brote
1u. 20min
Kürbiskernbrot
3u. 30min
Schnelles Schinken-Käse-Brot
1u.
Kürbisbrot
2u. 30min