Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g Milch und etwas mehr zum Bestreichen
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 50 g brauner Zucker
- 500 g Weizenmehl Type 550
- 100 g Butter, davon 80 g in Stücken, 20 g in Flöckchen, und etwas mehr zum Einfetten
- 125 g Rosinen (siehe Tipp)
- 1 Prise Salz
- 30 g Mandelstifte
- Hagelzucker zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 1228 kJ / 292 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Berliner Brot
45 min
Rheinisches Schwarzbrot
3 godz. 15 min
Quarkstuten
1h 30min
Schwarzbrot
3h
Schwarzbrot mit Nüssen
3 godz. 15 min
Quarkstuten
1 godz. 20 min
Stielmuseintopf mit Feta
1 godz.
Scones mit Aprikosen und Haselnüssen
30 min
Butterstuten
3h
Schwarzbrot mit Sonnenblumenkernen
3h
Sonntagsstuten
2 godz. 25 min
Ostfriesisches Rosinenbrot / Krinstuut
4 godz. 15 min