Apparaten en accessoires
Weizen-Dinkel-Brot
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 30min
25 Scheiben
Ingrediënten
-
Butter zum Einfetten
-
Weizen440 g
-
Dinkel300 g
-
Wasser550 g
-
Leinsamen50 g
-
Sonnenblumenkerne50 g
-
Weißweinessig30 g
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Salz3 TL
-
Zucker1 TL
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Scheibe
Eiwitten
5 g
Calorieën
527 kJ /
126 kcal
Vetten
3 g
Vezels
4.2 g
Koolhydraten
18 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Finessen 1/2016
23 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Hafer-Körner-Brot
11u. 40min
Dinkel-Körner-Brot
1u. 30min
Sesambrot
2u.
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1u. 30min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1u. 50min
Dinkel-Körner-Brot
2u. 50min
Dinkel-Roggen-Brot
1u. 15min
Bürgermeisterbrot (Dinkel-Buchweizen-Brot)
1u. 30min
Dinkel-Malz-Brot
1u. 40min
Vollwertbrot
2u. 20min
Körnerbrot
1u. 40min
Dinkel-Sonnenblumen-Brot
1u. 10min