Apparaten en accessoires
Dinkel-Körner-Brot
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 50min
24 Scheiben
Ingrediënten
-
Mandeln50 g
-
Sonnenblumenkerne50 g
-
Kürbiskerne50 g
-
Wasser und etwas mehr zum Einweichen270 g
-
Butter zum Einfetten
-
Dinkelmehl Type 630500 g
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Salz1 ½ TL
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Scheibe
Eiwitten
4 g
Calorieën
463 kJ /
110 kcal
Vetten
3 g
Vezels
1.4 g
Koolhydraten
15 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 1/2018
42 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Dinkel-Körner-Brot
1u. 30min
Weizen-Dinkel-Brot
1u. 30min
Sesambrot
2u.
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1u. 30min
Dinkel-Möhren-Brot
1u. 40min
Vollwertbrot
2u. 20min
Bürgermeisterbrot (Dinkel-Buchweizen-Brot)
1u. 30min
Nuss-Buttermilch-Brot
2u.
Dinkel-Buttermilch-Brot
2u. 30min
Dinkel-Vollkornbrötchen
35min
Dinkel-Sonnenblumen-Brot
1u. 10min
Körnerbrot
1u. 40min