Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kürbispüree
- 500 g Wasser
- 350 g Kürbis, in Würfeln (1 cm), siehe Tipp
- 80 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
Hefeteig und Fertigstellung
- 550 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bemehlen
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 90 g brauner Zucker
- 1 Prise Salz
- 1 Ei
- Milch zum Bestreichen
- 30 g Mandelstifte
- Hagelzucker zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 1156 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 26 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Karamell-Walnuss-Stuten
3u.
Kürbisbrötchen
2u.
Frühstücks-Früchte-Brot
2u.
Orientalische Süßkartoffel-Stangen
3hod. 10min
Kürbis-Buttermilch-Biscuits
1u. 30min
Kürbisbrot
2 Std. 30 Min
Steckrübeneintopf mit Wiener Würstchen
45 Min
Steckrüben mit Kartoffeln
40min
Rosinenstuten
3u.
Quarkbrötchen
35min
Norddeutsches Kürbisbrot
3 Std. 15 Min
Ostfriesisches Rosinenbrot / Krinstuut
4 Std. 15 Min