Apparaten en accessoires
Vollkornklotz
Voorbereiding. 30min
Totaal 3u. 30min
30 Scheiben
Ingrediënten
-
Getreidekörner (Sechskornmischung)140 g
-
Kefir250 g
-
Wasser250 g
-
frische Hefe15 g
-
Weizenmehl Type 1050180 g
-
Weizenmehl Type 550200 g
-
Salz20 g
-
Zuckerrübensirup120 g
-
Sonnenblumenkerne70 g
-
Leinsamen80 g
-
Sesam60 g
-
Butter zum Einfetten
-
Dinkelflocken zum Bestreuen
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Scheibe
Eiwitten
4 g
Calorieën
485 kJ /
116 kcal
Vetten
3 g
Vezels
2.7 g
Koolhydraten
16 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ikors Top 15
15 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Skandinavisches Roggenbrot
27u.
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1u. 30min
Schwarzbrot
3u.
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1u. 50min
Sportler-Brot
3u. 50min
Rheinisches Schwarzbrot
3u. 15min
Dinkel-Malz-Brot
1u. 40min
Vollwertbrot
2u. 20min
Bürgermeisterbrot (Dinkel-Buchweizen-Brot)
1u. 30min
Körnerbrot
1u. 40min
Schwarzbrot mit Sonnenblumenkernen
3u.
Roggen-Malzbier-Brot
2u. 20min