Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Roggenkörner
- 130 g Weizenkörner
- 500 g Buttermilch
- 80 g frische Hefe, grob zerbröselt
- 100 g Zuckerrübensirup
- 250 g Weizenmehl Type 1050
- 50 g Leinsamen
- 200 g Sonnenblumenkerne
- 2 TL Salz
- Butter zum Einfetten
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 721 kJ / 172 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 229 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Schwarzbrot
3 Std.
Rheinisches Schwarzbrot
3ωρ. 15 λεπτ.
Weltmeisterbrot
5 Std.
Möhren-Müsli-Brot
2 godz. 30 min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1h 50min
Körnerbrot
1 godz. 40 min
Dinkel-Roggen-Landbrot
3 Std.
Dinkel-Malz-Brot
1 godz. 40 min
Möhrenbrot
2 godz.
Vollkornklotz
3h 30min
Dinkel-Buchweizen-Brot
2 godz. 30 min
Skandinavisches Roggenbrot
27 Std.