Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 170 g Buttermilch
- 200 g Wasser
- 10 g Salz
- 4 g Zucker
- 7 g frische Hefe
- 420 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 319 kJ / 76 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 212 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Weizen-Buttermilch-Brot
12h
Möhren-Mais-Buns
2 godz. 30 min
Ciabatta
8 Std. 30 Min
Tomaten-Körner-Brötchen
3 Std. 30 Min
Möhren-Müsli-Brot
2 godz. 30 min
Hafer-Kartoffel-Brot
2 godz. 30 min
Volle Kanne Vollkorn-Brot
17h
Dinkel-Seelen
9 Std.
Weltmeisterbrot
5 Std.
Dinkel-Roggen-Landbrot
3 Std.
Dinkel-Bürli
11sa
Dinkel-Ciabattabrötchen
2h