Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorteig
-
125
g Vollkorn-Weizenmehl
of 125 g Dinkel-Vollkornmehl - 150 g Wasser
- 1 g frische Hefe
Hauptteig und Fertigstellung
-
325
g Vollkorn-Weizenmehl
of 325 g Dinkel-Vollkornmehl - 230 g Wasser
- 7 g frische Hefe
- 10 g Salz
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 348 kJ / 83 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 195 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Dinkel-Sauerteigbrot
20h
Basilikum-Toast mit Kräuterfrischkäse und Zitronenöl
3 Std.
Gebackener Halloumi im Kateifi-Teig mit gelbem Möhrensalat
40 Min
Ciabatta
8 Std. 30 Min
Möhren-Müsli-Brot
2 godz. 30 min
Italienische Ciabattas
4h 30 min
Mediterrane Baguettes
4 Std.
Das einfachste Dinkel-Buttermilchbrot der Welt
16 godz. 10 min
Hayas Sauerteigbrot
20h
Weltmeisterbrot
5 Std.
Dinkel-Buchweizen-Brot
2 godz. 30 min
Dinkel-Bürli
11sa