Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g Kefir
- 80 g Zucker
- 5 g frische Hefe
- 500 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 30 g Öl
- 1 Ei
- ½ TL Zimt
- 1 Prise Salz
- 50 g Rosinen
- 1250 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 1 Eigelb zum Bestreichen
- Hagelzucker zum Bestreuen
- Mandeln, gehobelt, zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1169 kJ / 279 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 39 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Napoleon-Torte
8 Std.
Rumänische Frischkäsewecken
2h
Osternest
2h
Heidelbeer-Hefeschnecken mit Frischkäse-Guss
3 godz.
Dinkel-Vanille-Schnecken
6 Std. 30 Min
Joghurt-Brioche-Röllchen
7 Std.
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2h
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30 min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4 Std. 10 Min
Kreppel
1h
Gedrehter Hefezopf
2h
Basis-Hefeteig für süßes Gebäck
2h