![Kefir-Zöpfe Kefir-Zöpfe](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F2388C52-BCF1-4D96-BC0B-2C3ADF5F5042/Derivates/671ccfb1-294f-43f3-8e97-4b67f9e6d0c5.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g Kefir
- 80 g Zucker
- 5 g frische Hefe
- 500 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 30 g Öl
- 1 Ei
- ½ TL Zimt
- 1 Prise Salz
- 50 g Rosinen
- 1250 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 1 Eigelb zum Bestreichen
- Hagelzucker zum Bestreuen
- Mandeln, gehobelt, zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1169 kJ / 279 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 39 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Osternest
2h
Rumänische Frischkäsewecken
2h
Joghurt-Brioche-Röllchen
7h
Osterlamm mit Mohnfüllung
2h
Dinkel-Ciabattabrötchen
2h
Quarkbällchen mit Zimtzucker
30 min
Apfel-Quark-Puffer
45 min
Gedrehter Hefezopf
2h
Kräuter-Brot-Schleifen
2h 30min
Softe Frühstücksbrötchen
1 godz. 45 min
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30 min
Kreppel
1 godz.