Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g Kefir
- 80 g Zucker
- 5 g frische Hefe
- 500 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 30 g Öl
- 1 Ei
- ½ TL Zimt
- 1 Prise Salz
- 50 g Rosinen
- 1250 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 1 Eigelb zum Bestreichen
- Hagelzucker zum Bestreuen
- Mandeln, gehobelt, zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1169 kJ / 279 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 39 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zitronenschnecken
3 Std. 30 Min
Osternest
2 godz.
Gemüse-Leber-Torte
1 Std. 50 Min
Ofen-Berliner
6h
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2 godz.
Kartoffelbrötchen mit Chiasamen
3u.
Scharlotka
2 godz.
Watruschki
1 godz. 40 min
Heidelbeer-Hefeschnecken mit Frischkäse-Guss
3u.
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30min
Kreppel
1 Std.
Apfel-Hefe-Küchlein (Racuchy z jabłkami)
50 min