Dinkel-Roggen-Brot

Dinkel-Roggen-Brot

4.5 488 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 15min
25 Scheiben

Ingrediënten

  • Dinkel
    150 g
  • Roggen
    150 g
  • Weizenmehl (Type 1050)
    300 g
  • Hefe grob zerbröselt
    40 g
  • Sauerteig trocken
    2 TL
  • Zucker
    1 Prise
  • Brotgewürz (optioneel)
    2 TL
  • Salz
    2 TL
  • Apfelessig
    30 g
  • Wasser lauwarm
    350 g

Voeding per 1 Scheibe

Calorieën 80 kcal / 335 kJ
Eiwitten 3 g
Vetten 1 g
Koolhydraten 16 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...