Apparaten en accessoires
Dinkel-Roggen-Brot
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 15min
25 Scheiben
Ingrediënten
-
Dinkel150 g
-
Roggen150 g
-
Weizenmehl (Type 1050)300 g
-
Hefe grob zerbröselt40 g
-
Sauerteig trocken2 TL
-
Zucker1 Prise
-
Brotgewürz (optioneel)2 TL
-
Salz2 TL
-
Apfelessig30 g
-
Wasser lauwarm350 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Scheibe
Eiwitten
3 g
Calorieën
335 kJ /
80 kcal
Vetten
1 g
Koolhydraten
16 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Roggen-Dinkel-Brot
8 Std.
Dinkel-Körner-Brot
1 Std. 30 Min
Leinsamenbrot
1 Std. 30 Min
Weizen-Dinkel-Brot
1 Std. 30 Min
Sesambrot
2 Std.
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1 Std. 30 Min
Prötzeler Roggenbrot
1 Std. 20 Min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1 Std. 50 Min
Dinkel-Buchweizenschrot-Brot
1 Std. 30 Min
Roggenmischbrot
1 Std. 15 Min
Vollwertbrot
2 Std. 20 Min
Dinkel-Buttermilch-Brot
2 Std. 30 Min