Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Roggenkörner
- 150 g Dinkelkörner
- 300 g Weizenmehl Type 550
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 2 TL Sauerteigkonzentrat
- 1 Prise Zucker
- 2 TL Brotgewürz
- 2 TL Salz
- 30 g Apfelessig
- 350 g Wasser, lauwarm
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 335 kJ / 80 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 0.5 g
- Vezels
- 2.1 g
Alternatieve recepten
Bauernbrot
2 godz. 20 min
Dinkel-Körner-Brot
1h 30min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1 godz. 50 min
Graubrot
2 Std.
Landbrot Backhausart
2 Std.
Fitnessbrot
1 godz. 45 min
Dunkles Landbrot
3 Std.
Prötzeler Roggenbrot
1h 20min
Dinkel-Roggen-Brot
1 Std. 15 Min
Landbrot Backhausart
1 Std. 40 Min
Sesambrot
2 Std.
Bierbrot
2 Std.