Apparaten en accessoires
Prötzeler Roggenbrot
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
20 Scheiben
Ingrediënten
-
Roggen150 g
-
Dinkel150 g
-
Weizenmehl Type 1050300 g
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Sauerteig trocken2 TL
-
Zucker1 Prise
-
Brotgewürz2 TL
-
Salz2 TL
-
Apfelessig30 g
-
Wasser lauwarm350 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Scheibe
Eiwitten
4 g
Calorieën
418 kJ /
45 kcal
Vetten
1 g
Vezels
2.7 g
Koolhydraten
20 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Dunkles Landbrot
3u.
Landbrot Backhausart
1u. 40min
Einfaches Mischbrot
3u. 40min
Sesambrot
2u.
Kartoffel-Gewürz-Brot
1u. 30min
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1u. 30min
Roggenmischbrot
1u. 15min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1u. 50min
Dinkel-Roggen-Brot
1u. 15min
Dinkel-Buttermilch-Brot
2u. 30min
Bauernbrot
2u. 20min
Graubrot
2u.