Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Roggen
- 150 g Dinkel
- 300 g Weizenmehl Type 1050
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 2 TL Sauerteig, trocken
- 1 Prise Zucker
- 2 TL Brotgewürz
- 2 TL Salz
- 30 g Apfelessig
- 350 g Wasser, lauwarm
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 418 kJ / 45 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 2.7 g
Alternatieve recepten
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1 Std. 30 Min
Sesambrot
2h
Bauernbrot
2 Std. 20 Min
Dinkel-Körner-Brot
1 Std. 30 Min
Landbrot Backhausart
1h 40min
Roggenmischbrot
1 Std. 15 Min
Fitnessbrot
1h 45min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1 Std. 50 Min
Dunkles Landbrot
3 Std.
Dinkel-Roggen-Brot
1 Std. 15 Min
Dinkel-Buttermilch-Brot
2 Std. 30 Min
Graubrot
2h