Apparaten en accessoires
Poro al vapor (200-400 g) en cestillo
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
200 gramos
Ingrediënten
-
500 g de agua
-
200 - 400 g de poro en rebanadas
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 gramos
Natrium
5 mg
Eiwitten
2 g
Calorieën
119 kJ /
28 kcal
Vetten
0 g
Vezels
2.3 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
COCCIÓN AL VAPOR
80 recepten
Mexico
Mexico
Misschien vind je het ook leuk...
Escalopas de pavo al vapor
25min
Duraznos al vapor (500 g) en Varoma
20min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30min
Apio nabo al vapor (500-800 g) en Varoma
Geen beoordelingen
Poro al vapor (500-800 g) en Varoma
30min
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20min
Nabos al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Concentrado de caldo de verdura
50min
Puré de betabel
1u.
Membrillos pochados con biscottis de almendra
1u. 50min
Ensalada de lentejas y berros
1u. 25min
Fetuccine de zanahoria y calabacita al vapor
35min