Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de apio, en trozos
- 120 g de zanahoria, en trozos
- 1 chile rojo, sin semillas, en trozos
- 1 ramita de romero, sólo las hojas
- 200 g de cebolla blanca, en mitades
- 20 g de aceite de oliva
- ½ cdita de comino en polvo
- ½ cdita de semillas de cilantro molidas
- ¼ cdita de sal
-
400
g de frijoles bayos cocidos, escurridos
of 400 g de frijoles negros cocidos, escurridos - 6 - 8 rebanadas de pan, para servir
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1186.9 kJ / 283.7 kcal
- Eiwitten
- 11.4 g
- Koolhydraten
- 35.2 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 10.2 g
- Natrium
- 730.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada tibia de frijoles
25 min
Curry de coco y garbanzos con arroz de brócoli
13h 10min
Bowl de garbanzos con salsa de cacahuate (vegano)
40 min
Berenjena vegana al curry de Massaman
50 menit
Cassoulet vegetariano con legumbres
40 min
Empanadas veganas de espirulina
40 min
Sándwich con salsa de falafel y cilantro
45 Min
Guisado de lentejas etíope (Misir wat)
35 Min
Pay vegano de calabaza y verduras
1j 20 menit
Parmentier vegetariano con boloñesa de lentejas y berenjena
2j
Lasaña de espinaca y queso
2h 45 min
Coliflor tikka masala
30 min