Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de arroz integral de grano largo
- 600 g de agua, para remojar
- 350 g de hongos, frescos, en rebanadas delgadas
- 40 g de nuez pecana, tostadas
- 40 g de nuez de castilla, en mitades, tostadas
- 10 g de hojas de cilantro, frescas
- 50 g de salsa de soya
- 10 g de aceite de ajonjolí tostado
- 30 g de vinagre blanco
- 40 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 cdita de azúcar
- 700 g de agua
- ½ - ¾ cdita de sal fina, o al gusto
- 1 - 2 cdas de mezcla de semillas (p. ej. pepitas, linaza, ajonjolí o girasol)
- 1 cda de cebollín, picado
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2424 kJ / 579 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 1022 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tabule de quinoa
10 min
Arroz de Coliflor
25 min
Mantequilla de almendras
20 min
Poke bowl de arroz de coliflor
30min
Helado vegano de chocolate sin azúcar
13h
Hamburguesa de betabel con cebolla caramelizada
3 Std. 10 Min
Quinoa con ejotes
30min
Ensalada de pollo con quinoa
40min
Arroz integral con pesto de nuez y limón
45min
Ensalada de camote con manzana, espinacas y quinoa
25 min
Crema de cacahuate
10 min
Pollo al jengibre y ajonjolí con fideos de calabacín
40min