Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de queso cheddar, en trozos (3-4 cm)
- 200 g de queso parmesano, en trozos (3 cm)
Pasta fresca
- 500 g de harina de trigo
- 5 huevos
- 1 cda de aceite de oliva extra virgen
Salsa de jitomate y brócoli al vapor
- 150 g de cebolla, en mitades
- 10 hojas de albahaca frescas
- 1 diente de ajo, pelado
- 50 g de aceite vegetal
- 1200 g de jitomate, en trozos
- 1 cdita de azúcar
- ½ cdita de sal
- 900 g de brócoli, en trozos
- harina de trigo, para enharinar
Carne molida
- 20 g de apio, en trozos
- 20 g de zanahoria, pelada y en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 200 g de cebolla blanca, en mitades
- 50 g de aceite vegetal
- 1000 g de carne molida de res, (ver tip)
- 3 ramitas de tomillo fresco, sólo las hojas
- 1 hoja de laurel seca
- 1 cda de concentrado de caldo de verduras en polvo
- ¼ cdita de pimienta negra molida
- 150 g de vino tinto
- 1 - 2 pizcas de sal
Albóndigas de res
- 6 ramitas de perejil fresco, sólo las hojas
- 1 diente de ajo, pelado
- 400 g de carne molida de res
- 50 g de pan molido
- 2 huevos
- ½ cdita de sal, o al gusto
- 1 pizca de pimienta negra molida, o al gusto
- aceite de oliva, para engrasar
- 500 g de agua
Salsa bechamel
- 1000 g de leche entera
- 100 g de harina de trigo
- 1 - 1 ½ cdita de sal
- 1 - 2 pizcas de nuez moscada en polvo
- 80 g de mantequilla sin sal, en trozos
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1910.8 kJ / 456.7 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 36.7 g
- Vetten
- 21.2 g
- Verzadigd vet
- 8.9 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 698.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Puré de papa y poro
40min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35min
Cocción de garbanzos
12h 55min
Pasta de jitomate
2sa 40 dk
Sopa de verduras con fideos de omelette
50min
Ensalada de betabel
1h 10min
Sopa de lentejas
1h 30min
Puré de jitomate básico
35min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Brócoli al vapor (400-800 g) en Varoma
25min
Sopa de brócoli
15min