Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Res en cocción lenta
- 50 g de echalot, en mitades
- 1 diente de ajo, pelados
- 40 g de mantequilla sin sal, en trozos
- 100 g de vino tinto
- 500 g de carne de res limpia, en cubos (3 cm)
- ½ de cubo de caldo de res (para 0,5 l.), desmoronado
- 300 g de agua
- 2 hojas de laurel secas
- 2 ramitas de tomillo fresco
- 1 - 2 pizca de sal, o al gusto
- 1 - 2 pizca de pimienta negra molida, o al gusto
Salsa de hongos
- 40 g de echalot, en mitades
- 30 g de mantequilla sin sal, en trozos
- 200 g de hongos, frescos, p. ej. setas, champiñones, cremini..., en trozos (2-3 cm)
- 100 g de crema
- 35 g de harina de trigo
- 1 - 2 pizca de sal, o al gusto
- 1 - 2 pizca de pimienta negra molida, o al gusto
- hojas de perejil fresco, picadas, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2798 kJ / 668 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 50 g
- Verzadigd vet
- 28 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1187 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Papas rostizadas TM6
1 Std. 15 Min
Filete de res con salsa de vino tinto
1j 30 menit
Salmón en salsa cremosa de champiñones con papas
50 menit
Espárragos con mantequilla balsámica
35 Min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2h 15 min
Stroganoff de res TM6
1j
Papas al horno
1j
Pay de carne a la cerveza TM6
1 Std. 40 Min
Puré de papa
50 menit
Cerdo marinado con fideos y salsa bbq en cocción lenta TM6
4 godz. 25 min
Cerdo salteado con vegetales estilo Chino TM6
1j 20 menit
Estofado de res TM6
4 Std.