Risotto de calabacitas y espárragos

Risotto de calabacitas y espárragos

4.2 33 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 45min
2 porciones

Ingrediënten

  • 1 pieza de calabacita en cubos
  • 3 dientes de ajo pelados
  • 100 g de cebolla en trozos
  • 45 g de aceite de oliva
  • 1 cda de sal fina o al gusto
  • 100 g de espárragos sin tallo
  • 150 g de vino blanco
  • 200 g de arroz arborio
  • 400 g de agua
  • 1 cucharada concentrado de caldo de verduras en polvo
  • 1 cdita de cúrcuma en polvo
  • 50 g de requesón
  • 1 rama de perejil chino fresco picado
  • 50 g de jitomates cherry en mitades
  • 50 g de queso parmesano rallado

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porción

Natrium 3986 mg
Eiwitten 25 g
Calorieën 3413 kJ / 813 kcal
Vetten 32 g
Vezels 5 g
Verzadigd vet 10 g
Koolhydraten 94 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...