Compatibele versies
Tartar de res con alcaparras, cebolla morada y aioli de jitomates deshidratados
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de cebolla morada, en trozos
- 40 g de jitomate deshidratado en aceite, escurridos (guarde el aceite en un tazón y reserve)
- 15 g de jitomates deshidratados en aceite
- 1 diente de ajo, pelado
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 15 g de mostaza
- 1 cdita de sal
- ¾ cdita de pimienta negra molida
- 1 pizca de hojuelas de chile seco
- 2 yemas de huevo
- 200 g de filete de res, limpia, en trozos (3 cm), semcongelados (ver tip)
- 30 g aceite de oliva
- 4 cdita alcaparra, escurrido
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1664.5 kJ / 397.5 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 11.5 g
- Vetten
- 28.5 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 28 g
- Natrium
- 1389 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Camarones agridulces Al vacío TM6
1h 15min
Sal roja
5 min
Filete a la pimienta
20 min
Costillas de cordero con aderezo de yogurt, menta y frambuesa
1hod. 30min
Camarones al ajillo
25min
Cowboy con mantequilla compuesta y puré de papa rústico
50 Min
Salmón y arroz basmati en salsa cremosa de eneldo
40 Min
Lomo de cerdo en salsa de tamarindo
1hod.
Camarones a la mantequilla de ajo
35 min
Tomahawk asado con espárragos a la bernesa
55 Min
Filete de res con salsa de vino tinto
1hod. 30min
Aderezo de ajo a las finas hierbas
5 min