Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 echalot, pelado, en mitades
- 1 ramita de romero, sólo las hojas
- 70 g de tocino, en cubos
- 30 g de aceite vegetal
- 350 g de lentejas
- 400 g camote, cortado en trozos (2-3 cm)
- 1 cda de concentrado de caldo de verduras en polvo
- 900 g de agua
- 150 g de pasta seca tipo ditalini
- 1 cdita de sal, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- romero, sólo las hojas, para decorar
- 4 cdas de vinagre balsámico (optioneel)
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2018.8 kJ / 482.5 kcal
- Eiwitten
- 16.8 g
- Koolhydraten
- 69.3 g
- Vetten
- 15.5 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 11.5 g
- Natrium
- 0.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa versátil de verduras TM6
50 Min
Sopa de brócoli
15 Min
Potaje versátil de verduras TM6
45 Min
Sopa de verduras con pesto de nuez de la india TM6
2 Std. 20 Min
Sopa de lentejas naranjas
40 Min
Sopa de zanahoria y espinacas
35 Min
Sopa de verduras con fideos de omelette
50 Min
Sopa de frijoles Toscana
50 Min
Sopa de lentejas
1 Std. 30 Min
Sopa vegana de hongos, poro y arroz salvaje con pan tostado
45 Min
Curry de lentejas (dahl)
30 Min
Tradición italiana de carne molida y coliflor
1 Std.