Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 diente de ajo, pelado
- 5 g de jengibre, pelado y en rebanadas (2 mm)
- 150 g de sake
- 500 g de agua
- 1 ½ cdita de sal
- 1 cdita de concentrado de caldo de verduras en polvo
- 200 g de arroz negro
- 200 g de brócoli, en trozos
- aceite de ajonjolí, para engrasar
- 10 g de aceite de ajonjolí
- 600 - 800 g de filete de huachinango, en 4 trozos (aprox. 150 g - 200 g cada trozo)
- 4 pizcas de pimienta negra molida
- 4 cditas de aceite de ajonjolí
- 1 cda de semillas de ajonjolí
- 10 g de cebolla cambray, en rebanadas finas (2 mm)
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1989.6 kJ / 475.5 kcal
- Eiwitten
- 37.1 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 12.3 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 751.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo asado con verduras
1óra 10p
Pescado al vapor con verduras y tintes cítricos
40 min
Arroz Sichuan con carne molida y aceite de chile TM6
1u. 5min
Ensalada de pollo al vapor, kiwi y queso feta con kale
35p
Quinoa al azafrán con pollo al horno en salsa de pimiento rojo y tomate
1óra
Frijoles de olla en cocción lenta
5 Std.
Estofado de calabaza y mariscos TM6
2 Std. 20 Min
Lentejas con res y plátano macho
45p
Fajitas de res con verduras salteadas
30p
Pollo a los cítricos en Varoma
1 Std. 30 Min
Puré de papa y poro
40 min
Ropa vieja en cocción lenta TM6
4 godz. 15 min