Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de aceite de oliva
- 4 diente de ajo
- 500 g de carne de res para guisar, en cubos (2 cm)
- 60 g de cebolla cambray
- 60 g de salsa de soya
- 20 g de aceite de ajonjolí
- 2 cdas de azúcar mascabado
- ½ cdita de hojuela de chile seco
- 1 cdita de jengibre seco en polvo
- 1 cdita de esencia de vainilla
- 2 cdas de pasta de chile coreano
- 125 g de pera, peladas, cortadas en trozos (2 cm)
- de perejil, picado (para decorar)
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1400.4 kJ / 334.7 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 18.4 g
- Vetten
- 20.4 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 1428.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz con tomate y verduras
1 godz. 15 min
Pasta al pesto estilo italiano con jitomates cherry confitados
30 min
Camarones entomatados (Sonora) TM6
25 min
Arroz al curry con pescado ahumado
30 min
Paquetes de pescado al vapor con acelgas
40 min
Chuletas de cerdo con salsa de champiñones al marsala (Hestan Cue™)
50 min
Tagine de pollo con narajas caramelizadas
35 λεπτ.
Vegetales rostizados con farro, aderezo de queso feta y limón
55 min
Filete de res con almendras
30 min
Bacalao con risotto de betabel y lemon grass al vacío TM6
2 Std. 10 Min
Buñuelos de camarón y camote
55 min
Lentejas con res y plátano macho
45 min