Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de aceite de oliva
- 4 diente de ajo
- 500 g de carne de res para guisar, en cubos (2 cm)
- 60 g de cebolla cambray
- 60 g de salsa de soya
- 20 g de aceite de ajonjolí
- 2 cdas de azúcar mascabado
- ½ cdita de hojuela de chile seco
- 1 cdita de jengibre seco en polvo
- 1 cdita de esencia de vainilla
- 2 cdas de pasta de chile coreano
- 125 g de pera, peladas, cortadas en trozos (2 cm)
- de perejil, picado (para decorar)
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1400.4 kJ / 334.7 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 18.4 g
- Vetten
- 20.4 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 1428.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmón al vapor con glaseado de soya y jengibre
30 min
Marinada Coreana para cerdo
5 min
Pasta con pollo Tikka Masala
45 min
Enchiladas con crema de epazote
40min
Chow Mein
55 min
Tortitas de salmón
2h 20min
Sopa de espárragos y empanadas de pollo con verduras al vapor
55 min
Frittata de pollo
35 min
Pollo relleno de champiñones con patatas glaseadas
1h 30min
Arrachera al café con salsa de alcaparras
30 min
Bowl de arrachera con chile verde TM6
1h
Marinada de Pollo Jerk Jamaicano
10 Std.