Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de aceite de oliva
- 4 diente de ajo
- 500 g de carne de res para guisar, en cubos (2 cm)
- 60 g de cebolla cambray
- 60 g de salsa de soya
- 20 g de aceite de ajonjolí
- 2 cdas de azúcar mascabado
- ½ cdita de hojuela de chile seco
- 1 cdita de jengibre seco en polvo
- 1 cdita de esencia de vainilla
- 2 cdas de pasta de chile coreano
- 125 g de pera, peladas, cortadas en trozos (2 cm)
- de perejil, picado (para decorar)
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1400.4 kJ / 334.7 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 18.4 g
- Vetten
- 20.4 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 1428.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35min
Sopa de coliflor y pollo
40min
Muslos de pollo a la cerveza.
1h 30min
Pollo entero picante con papas y salsa de cilantro
4 godz. 30 min
Muslos de pollo en adobo con nopales TM6
45min
Arroz rojo a la mexicana con carne de cerdo
45min
Arrachera al café con salsa de alcaparras
30min
Sopa rápida de curry con pollo, coles de Bruselas y rollitos de pan
45min
Pechugas rellenas en pipián de cacahuate
50min
Alitas de Pollo con Salsa de Cacahuete y Arroz
50min
Camarones cremosos a la diabla
40min
Cochito
50min