Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de queso parmesano en trozos
- 50 g de queso gruyère en trozos
- 125 g de leche
- 100 g de aceite de girasol (y algo más para engrasar)
- 3 huevos
- 10 g de polvo de hornear
- 150 g de harina de repostería (y algo más para enharinar)
- 100 g de chorizo en dados 5 mm
- 150 g de calabacín con piel en dados 5 mm
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 899 kJ / 214 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 15.5 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 276.8 mg
Alternatieve recepten
Tortilla de coliflor y chorizo con piquillos
50 Min
Roscón gallego
1 Std. 30 Min
Cake salado con aceitunas, queso y jamón (sin gluten)
1 Std. 30 Min
Empanada rellena de patata, pulpo y langostinos
1 Std.
Empanada de bacalao y manzana
1h 40min
Empanada de acelgas, chorizo y panceta (Galicia)
1 Std.
Brazo gitano de pimientos del piquillo
1 Std. 30 Min
Rosca de carnaval
2 Std. 10 Min
Tomates rellenos con sardinillas
30 Min
Bundt cake salado de patata y beicon
2h
Agujas de ternera
1h 40min
Empanada de hojaldre con pimientos confitados, cecina y queso de cabra
1 Std. 45 Min