Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de queso parmesano en trozos
- 50 g de queso gruyère en trozos
- 125 g de leche
- 100 g de aceite de girasol (y algo más para engrasar)
- 3 huevos
- 10 g de polvo de hornear
- 150 g de harina de repostería (y algo más para enharinar)
- 100 g de chorizo en dados 5 mm
- 150 g de calabacín con piel en dados 5 mm
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 899 kJ / 214 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 15.5 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 276.8 mg
Alternatieve recepten
Licor de caramelo
72h
Pudin inglés (Bread and butter pudding)
1h 30 min
Tarta de ciruelas
1h
Pastel de carne americano (Meat loaf)
1h 30 min
Pan de Cádiz
6小时
Melindres (Galicia)
1h
Scones con pasas y nueces
30min
Mini galettes de manzana y membrillo
55 min
Clafouti de uvas
2h
Tarta de Santiago
1j 10 menit
Bollo turco extremeño
1h 55 min
Tortas blandas de anís
1h 20 min