Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 180 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 300 g de harina integral
- 20 g de aceite de oliva
- 1 pellizco de sal
Cebolla caramelizada
-
500
g de cebolla en octavos
of 500 g de cebolla roja en octavos - 20 g de aceite de oliva
- 30 g de agua
- 1 - 2 pellizcos de sal
Montaje
- 2 latas de anchoas en aceite (escurridas)
- 100 g de aceitunas negras sin hueso en rodajas o en mitades
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1464 kJ / 350 kcal
- Eiwitten
- 12.3 g
- Koolhydraten
- 42.4 g
- Vetten
- 14.6 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1891.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Trufas de tiramisú
1h
Pan plano de centeno
2 godz. 10 min
Magdalenas de piel de manzana
1h
Sándwich de helado mantecado de vainilla
6hod. 45min
Bizcocho y crema inglesa de horchata
12 godz. 45 min
Suquet de pescado y gambones con ajo negro
30min
Corona de almendra
35min
Tarta primavera de quesos y calabacín
1 Std. 30 Min
Helado de frutos secos con crumble de cítricos y flores
17 Std. 15 Min
Corona trenzada de espelta con queso, romero y tomates secos
1 Std. 50 Min
Bizcocho o coca de cuarto
1h
Bollo portugués (Fogaça)
3 godz.