Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 180 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 300 g de harina integral
- 20 g de aceite de oliva
- 1 pellizco de sal
Cebolla caramelizada
-
500
g de cebolla en octavos
of 500 g de cebolla roja en octavos - 20 g de aceite de oliva
- 30 g de agua
- 1 - 2 pellizcos de sal
Montaje
- 2 latas de anchoas en aceite (escurridas)
- 100 g de aceitunas negras sin hueso en rodajas o en mitades
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1464 kJ / 350 kcal
- Eiwitten
- 12.3 g
- Koolhydraten
- 42.4 g
- Vetten
- 14.6 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1891.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia rellena
4h 20min
Tostas de sobrasada vegana
30 Min
Pan greñado art
3 Std. 30 Min
Chocolate whoopie pies con crema de avellana
40 Min
Pan trenzado judío (Challah) - Israel
2h
Barras de trigo y espelta con masa madre
21 Std.
Mini berlinesas de crema de cacahuete y salsa de chocolate
3 Std. 30 Min
Croissant de brioche y hojaldre bicolor
5h
Focaccia de aceitunas negras
1h 35min
Coca de cebolla y sardinillas (sin gluten)
1h 15min
Yogur de leche de oveja en Varoma
13 Std.
Pan de pascua judío (Matzá) - Israel
20 min