Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Choux al eneldo
- 150 g de agua
- 80 g de mantequilla
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de azúcar
- 120 g de harina de repostería
- 4 huevos (de 50-60 g)
- 2 ramitas de eneldo fresco (solo las hojas)
- 30 g de queso parmesano rallado
- 1 cucharada de semillas de sésamo
Relleno
- 50 g de alcaparras
- 200 g de trucha ahumada en trozos
- 250 g de queso cremoso
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 445 kJ / 106 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 4.6 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 178.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Naranjas confitadas
9 Std. 20 Min
Brazo de gitano de gambas y salmón
12h 40min
Brazo de gitano con gambas y queso
3h
Vichyssoise de guisantes con chispa
40min
Minisoufflés de parmesano
1h
Rulos de salmón
1h 35 min
Pastel de crema bávara de yogur y naranja
13h 30 min
Crema de queso Idiazabal con salmorejo
50min
Turrón de brie
2h 15min
Bisque de langostinos a la vainilla
1h
Muffins de tortilla con cebolletas
35 Min
Espárragos blancos con emulsión de cilantro y berberechos
10 min