Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Choux al eneldo
- 150 g de agua
- 80 g de mantequilla
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de azúcar
- 120 g de harina de repostería
- 4 huevos (de 50-60 g)
- 2 ramitas de eneldo fresco (solo las hojas)
- 30 g de queso parmesano rallado
- 1 cucharada de semillas de sésamo
Relleno
- 50 g de alcaparras
- 200 g de trucha ahumada en trozos
- 250 g de queso cremoso
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 445 kJ / 106 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 4.6 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 178.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Turrón de foie, cebolla frita y mango
3 godz. 15 min
Canelones de confit de pato
1 godz.
Aceitunas rellenas de vermut sólido
1h 10min
Minitartaletas de espinaca y alcachofa
20 Min
Rollo de espinacas navideño
2 Std. 30 Min
Canapés de pan negro y salmón
3 Std.
Dátiles rellenos de queso con nuez caramelizada
20 Min
Rulos de salmón
1h 35min
Estrella de hojaldre con sardinas
1 godz. 30 min
Brazo de gitano de gambas y salmón
12 godz. 40 min
Tarta de tres quesos y tomates cherrys
30 min
Tarta de queso de cabra y tomates cherry
1 godz.