Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
Esponja
- 100 g de leche
- 10 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 130 g de harina de fuerza
Masa
- 100 g de azúcar
- 6 - 8 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 8 - 10 tiras de piel de naranja (solo la parte naranja)
- 50 g de mantequilla fundida
- 60 g de leche
- 2 huevos
- 15 g de levadura prensada fresca
-
50
g de licor de naranja (tipo Cointreau®)
of 50 g de brandy - 350 g de harina de fuerza
- 50 g de cacao puro en polvo
- 1 pellizco de sal
Decoración
- 1 - 2 cucharadas de azúcar glas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 677.8 kJ / 162 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 24.7 g
- Vetten
- 5.6 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 17.3 mg
Alternatieve recepten
Bretzel
1h 15min
Corona de brioche con chocolate
4 Std. 45 Min
Caracolas de hojaldre
40 Min
Brioche con crumble (Challahs)
1hod. 30min
Sticks con frutos secos y chocolate
50 Min
Erizos de chocolate
2hod. 30min
Costrada de Aoiz (Navarra)
2hod.
Galletas de avellana y chocolate
35 min
Bizcocho al caramelo
3 Std.
Glorias
1hod. 30min
Pan de espelta
2hod. 20min
Pan de mantequilla con chocolate y nueces
1h 40min