Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
Esponja
- 100 g de leche
- 10 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 130 g de harina de fuerza
Masa
- 100 g de azúcar
- 6 - 8 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 8 - 10 tiras de piel de naranja (solo la parte naranja)
- 50 g de mantequilla fundida
- 60 g de leche
- 2 huevos
- 15 g de levadura prensada fresca
-
50
g de licor de naranja (tipo Cointreau®)
of 50 g de brandy - 350 g de harina de fuerza
- 50 g de cacao puro en polvo
- 1 pellizco de sal
Decoración
- 1 - 2 cucharadas de azúcar glas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 677.8 kJ / 162 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 24.7 g
- Vetten
- 5.6 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 17.3 mg
Alternatieve recepten
Pan de plátano y chocolate
2 godz.
Bundt cake de zanahoria y nueces
1 godz. 30 min
Corona de brioche con chocolate
4h 45min
Bollo portugués (Fogaça)
3 Std.
Pie relleno de pavo y verduras
1h 45 min.
Bollitos de manzana y pasas
2 Std. 30 Min
Brazo gitano de café
1 godz. 30 min
Brioches de remolacha
2 godz.
Rolls con fresas
2h 50min
Muffins de batata con nueces
1h
Trenza de queso y cebolleta
1h 45 min.
Tronco de chocolate
2 godz.