Compatibele versies
Tarta flambeada alsaciana de vieiras al aceite de vainilla
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 160 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 250 g de harina de fuerza
- ½ cucharadita de sal
Cobertura
- 200 g de cebolla cortada en juliana
- 30 g de mantequilla
- 200 g de crème fraîche
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
Montaje
- 12 vieiras con coral cortadas en láminas
- 50 g de canónigos
-
30
g de aceite de vainilla (ver sugerencia)
of 30 g de aceite de oliva virgen extra - 10 g de zumo de lima
- 1 cucharadita de sal en escamas
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 4872 kJ / 1165 kcal
- Eiwitten
- 28.04 g
- Koolhydraten
- 103.55 g
- Vetten
- 71.08 g
- Vezels
- 6.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bocata de calamares, todo un clásico renovado
3 Std.
Bagels
2h
Pan para hamburguesa
3 Std. 20 Min
Fardelejos (La Rioja)
30min
Choux integrales (sin lactosa)
2h
Concentrado de choriceros o ñoras
20 Min
Curry de cordero y cuscús con pepino y menta (Cocción lenta)
6h 30min
Bao buns con salmón y espárragos
1 Std.
Bao buns a la catalana
2h
Pan indio
45min
Pasta fresca al huevo
30min
Tarta flambeada alsaciana
1 godz. 5 min