Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 hojas de gelatina
- 180 g de nata (35% de grasa)
- 90 g de queso azul
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 3 peras conferencia
- 1 cucharadita de mantequilla (y algo más fundida para pincelar)
- 20 - 30 g de masa kataifi
- 15 granos de pimienta rosa
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 419 kJ / 100 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 7.3 g
- Vetten
- 7.3 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 100.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao con sobrasada a la miel y arroz verde
30 Min
Canelones de confit de pato
1 Std.
Canelones con ceps al foie
2h 50min
Cóctel del Año Nuevo
20 Min
Tartaletas de fruta y tomillo
40 Min
Tarta flambeada de gorgonzola, pera y nueces
1 Std.
Cheesecakes con galleta caramelizada
4h 30 min
Turrón de brie
2 Std. 15 Min
Crema de mascarpone con manzanas caramelizadas
30 Min
Vichyssoise de guisantes con chispa
40 Min
Cóctel de cava y piña
10h 10min
Rodaballo con salsa de sidra y boletus
45 Min