Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cobertura
- 50 g de chorizo semicurado en dados 1 cm
- 100 g de agua
- 50 g de calabacín en dados 1 cm
- 50 g de pimiento rojo en dados 1 cm
Magdalenas
- mantequilla para engrasar
- 80 g de queso parmesano en trozos
-
80
g de almendras crudas con piel
of 80 g de almendras crudas sin piel - 3 huevos
- 80 g de harina de repostería
- 2 cucharaditas de polvo de hornear
- 1 pellizco de sal
- 30 g de aceite de oliva
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 303 kJ / 72 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 5.3 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 65.2 mg
Alternatieve recepten
Calabacines rellenos de pavo
40 Min
Pudin de gambas, cangrejo y atún
4 godz. 20 min
Rollitos de lasaña con espinacas y beicon
1 Std.
Coliflor y huevos duros gratinados
35 Min
Brazo gitano de pimientos del piquillo
1 Std. 30 Min
Pastel de calabacín y bonito
1 Std.
Brazo de gitano con gambas y queso
3 Std.
Saquito de camembert
30 Min
Costrada de queso brie
50 Min
Lasaña de calabacines y pimientos con paté de berenjenas
1 Std. 30 Min
Pasteles de brócoli y beicon
45 Min
Pastel de calabacín con gratinado de piñones
1 Std. 30 Min