Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g de aceite de oliva
- 100 - 120 g de pimientos variados (rojo, amarillo, verde) en trozos de 2-3 cm
Esponja
- 80 g de leche
- 10 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 130 g de harina de fuerza
Masa
- 120 g de azúcar
- 6 - 8 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 8 - 10 tiras de piel de naranja (solo la parte naranja)
- 80 g de leche
- 70 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 2 huevos
- 15 g de levadura prensada fresca
- 30 g de agua de azahar
- 450 g de harina de fuerza
- 1 pellizco de sal
Decoración
- huevo batido (para pincelar)
Relleno
- 250 g de langostinos cocidos, pelados
- 200 g de pepinillos en vinagre, escurridos
- 200 g de salmón ahumado en lonchas o en trozos
- 500 g de nata (35% de grasa)
- 50 g de queso cremoso
- 3 - 4 gotas de salsa inglesa (salsa Worcestershire)
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2023 kJ / 484 kcal
- Eiwitten
- 17.5 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 24.7 g
- Verzadigd vet
- 13.8 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 525.3 mg
Alternatieve recepten
Tronco de Navidad con praliné
2h 20 min
Turrón de chocolate y beicon
1h 20 min
Piñas de mazapán
30 min
Dátiles rellenos de queso con granada y naranja
45 min
Azúcar invertido
20min
Brazo de gitano de gambas y salmón
12h 40min
Brazo gitano de pimientos del piquillo
1h 30min
Calabacitas de queso con nueces
1h 30min
Turrón de foie, cebolla frita y mango
3 Std. 15 Min
Tronco de Navidad
8 Std. 30 Min
Roscón tres chocolates
4 Std. 15 Min
Tarta adikosh
2h