Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema de almendra (franchipán)
- 100 g de azúcar
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 1 huevo
- 100 g de almendra molida
- 20 g de brandy
Montaje
- 2 láminas de masa de hojaldre extendidas (aprox. 40x30 cm)
- 1 judía blanca seca o sorpresa
-
1
manzana pelada y en láminas
(optioneel)
of 1 pera pelada y en láminas (optioneel) - 1 huevo batido
- 25 g de azúcar glas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2659 kJ / 636 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 40.2 g
- Vetten
- 49.6 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stollen
2h
Bizcocho triple de chocolate
2 godz. 20 min
Galette des Rois de manzana y dulce de leche
2h 30min
Pudin inglés (Bread and butter pudding)
1 Std. 30 Min
Bundt cake de especias
2h
Tarta de Linz (Linzertorte)
1h
Tarta de chocolate con toffee salado
2h 40 min
Pastelitos red velvet de crema de turrón
5 Std. 15 Min
Pastel vasco (Gateau basque)
3 godz. 10 min
Galette des Rois con franchipán de chocolate
1h 20 min
Tarta Sacher
3 godz.
Tarta de almendra con crema de vainilla
2 Std. 15 Min