
Apparaten en accessoires
Paris-Brest con muselina de praliné de almendra
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
10 raciones
Ingrediënten
Masa choux
-
de leche90 g
-
de agua100 g
-
de mantequilla75 g
-
de sal1 pellizco
-
de azúcar½ cucharadita
-
de harina de repostería120 g
-
huevos3
-
de granillo de almendra cruda2 - 3 cucharadas
Muselina de praliné de almendra
-
de azúcar150 g
-
de agua10 g
-
de almendras crudas sin piel50 g
-
de leche250 g
-
de maicena30 g
-
huevo1
-
yema de huevo1
-
de mantequilla en trozos (a temperatura ambiente)150 g
Montaje
-
de azúcar glas para espolvorear1 cucharada
Voeding per 1 ración
Calorieën
374 kcal /
1564 kJ
Eiwitten
6.8 g
Vetten
25.5 g
Koolhydraten
31.2 g
Vezels
1.2 g
Verzadigd vet
13.3 g
Natrium
64.3 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Repostería
80 recepten
Spanje
Spanje