Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa choux
- 90 g de leche
- 100 g de agua
- 75 g de mantequilla
- 1 pellizco de sal
- ½ cucharadita de azúcar
- 120 g de harina de repostería
- 3 huevos
- 2 - 3 cucharadas de granillo de almendra cruda
Muselina de praliné de almendra
- 150 g de azúcar
- 10 g de agua
- 50 g de almendras crudas sin piel
- 250 g de leche
- 30 g de maicena
- 1 huevo
- 1 yema de huevo
- 150 g de mantequilla en trozos (a temperatura ambiente)
Montaje
- 1 cucharada de azúcar glas para espolvorear
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1564 kJ / 374 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 31.2 g
- Vetten
- 25.5 g
- Verzadigd vet
- 13.3 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 64.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cremadillos
3 Std. 50 Min
Ganache de chocolate
1 Std. 10 Min
Crema pastelera
10min
Bizcocho genovés
1h 50 min.
Tarta Sacher
3 Std.
Tarta Saint-Honoré
3 Std.
Tarta de Linz (Linzertorte)
1h
Tartaletas de uvas
13 Std.
Trenza glaseada de crema y frutos secos
4h 10min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h
Nata de trufa
8 godz. 15 min
Brazo de gitano
3 Std.