Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
1ª capa (masa de nueces)
- 100 g de mantequilla (en trozos pequeños)
- 180 g de harina de repostería
- 100 g de nueces peladas (en trozos gruesos)
2ª capa (crema de queso)
- 400 g de queso cremoso (p.ej. Philadelphia®)
- 80 g de azúcar glas
3ª capa (mousse de chocolate)
- 50 g de azúcar
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 4 yemas de huevo
- 4 claras de huevo
- 1 pellizco de sal
4ª capa (nata montada)
- 500 g de nata (35% de grasa) muy fría
- 50 g de azúcar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3831 kJ / 916 kcal
- Eiwitten
- 24.1 g
- Koolhydraten
- 46.7 g
- Vetten
- 70.4 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4h 50min
Tarta de limón y chocolate
2h
Milhojas de chocolate y nata
2u. 30min
Tarta de mousse y merengue de chocolate
2h 15min
Pastel de chocolate y queso con pistachos
9h 30 min.
Milhojas de dulce de leche
3 Std.
Panna cotta a la crema de whisky
2 godz. 45 min
Postre dos chocolates y avellanas
3 godz. 30 min
Bomba de chocolate
4 godz.
Cheesecake de chocolate y café
3h 20 min
Cheesecake de chocolate con merengue
3h 35min
Postre en capas de bizcochos al caramelo
2u. 30min