Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcocho
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 200 g de mantequilla en trozos (y algo más para pincelar)
- 100 g de agua
- 250 g de harina de repostería
- 2 cucharaditas de levadura química en polvo
- 25 g de cacao puro en polvo
- 180 g de azúcar moreno
- 3 huevos
- 80 g de crème fraîche
Frosting de chocolate y mantequilla
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 200 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 200 g de azúcar glas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2845 kJ / 681 kcal
- Eiwitten
- 6.72 g
- Koolhydraten
- 62.89 g
- Vetten
- 44.68 g
- Vezels
- 4.84 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bizcocho triple de chocolate
2h 20min
Ganache de chocolate
1h 10min
Bizcocho cebra
1h 10min
Tarta Sacher
3h
Cupcakes de chocolate y cacahuete
50min
Minicupcakes de chocolate y mascarpone
1h 10min
Frosting de chocolate y queso cremoso
10min
Coberturas de chocolate y aceite
15min
Frosting de chocolate y mantequilla
10min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h
Nata de trufa
8u. 15min
Magdalenas de chocolate (sin huevo)
1h 10min