Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa de pan batbout
- 320 g de agua
- 2 cucharadas de azúcar
-
20
g de levadura prensada fresca
of 1 cucharadita colmada de levadura de panadería deshidratada instantánea (8 g) - 10 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 250 g de harina de trigo
- 80 g de harina integral de trigo
- 240 g de sémola de trigo duro
- 1 ½ cucharaditas de sal
Albóndigas de cordero
- 2 cucharaditas de comino molido
- 4 dientes de ajo
- 5 - 6 ramitas de menta fresca (solo las hojas)
- 600 g de carne picada de cordero
- 2 ½ cucharaditas de pimentón picante
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 1 cucharadita de pimienta de Cayena molida
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 6 - 7 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 600 g de tomate troceado en conserva
- 200 g de agua
- 20 g de aceite de girasol
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 4263 kJ / 1018 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 111 g
- Vetten
- 41 g
- Vezels
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa harira con pollo
1 Std. 25 Min
Khao Tom (Sopa de arroz thai)
30min
Sopa agridulce de langostinos (Tom Yum Goong) - Tailandia
25min
Pastelitos de dátiles (Maamouls) - Israel
1 Std. 30 Min
Baharat turco - Oriente Próximo
15 min
Bao buns de cerdo
2 Std.
Pizza estilo Chicago
1 Std. 5 Min
Pizza rústica napolitana (parigina)
3 godz. 45 min
Crêpes rellenos de crema dulce de queso
1 godz. 10 min
Pizza turca (Lahmacun)
1 godz. 20 min
Pizza diavola
2 Std. 15 Min
Pan trenzado judío (Challah) - Israel
2 Std.